За нас

Само няколко стъпки

Как работим в Jobell Почистване?

За да бъдем изчерпателни и конкретни към запитванията от наши бъдещи клиенти, сме улеснили максимално процеса за изпращане на заявка за почистване и оглед

Заявка за оглед и почистване на дома и офиса 2
01
Запитване
Обаждане или изпращане на запитване по e-mail
Заявка за оглед и почистване на дома и офиса
02
Оглед
Насрочваме дата за оглед на имота и консултация с нас
Заявка за почистване на дома
03
Предложение
Изпращаме конкретно предложение за цена и график
Основно почистване на домове
04
Почистване
Извършваме всички почистващи услуги по график

Повече за нас

Jobell Почистване
е създадена преди 10 години в Англия

Jobell Почистване е професионална почистваща фирма, грижа за безупречна чистота и удобство на своите клиенти.

В днешно време, когато времето е ограничено, а задълженията са множество, намирането на време за почистване на дома или офиса става все по-трудно. Точно тук на помощ идва Jobell – професионалната почистваща фирма. Специализирани в предоставянето на висококачествени услуги по почистване, ние се грижим за безупречната чистота и удобство на вашето пространство.

Какво ни отличава от останалите почистващи фирми?

  1. Експертност и опит: Нашата фирма разполага с екип от професионални и опитни почистващи специалисти. Те притежават необходимите знания и умения за ефективно почистване на различни типове повърхности, материали и обекти. Благодарение на годините си опит, ние знаем как да се справим с всякакви предизвикателства и да постигнем отлични резултати.
  2. Индивидуален подход: Разбираме, че всеки клиент има специфични нужди и изисквания. Поради това, ние предлагаме индивидуален подход към всеки проект. Преди започване на работата, нашият екип ще се консултира с вас, за да разбере вашите предпочитания и да изготви план за почистване, който отговаря на вашите изисквания.
  3. Качество на изпълнение: Вярваме в предоставянето на висококачествени услуги. Нашата почистваща фирма използва професионално оборудване и съвременни технологии, които гарантират отлични резултати. Ние не правим компромиси с качеството и се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти.
  4. Безопасност и надеждност: За нас, безопасността и надеждността са от първостепенно значение. Всички наши служители са добре обучени и спазват стриктни процедури за безопасност при извършване на работата. Осигуряваме сигурна и надеждна услуга, която можете да доверите нашата фирма.
  5. Широк спектър от услуги: Ние предлагаме разнообразие от услуги, които включват почистване на домове, офиси, магазини, хотели, ресторанти и други обекти. Нашата услуга може да бъде пригодена към вашите нужди и изисквания.
  6. Цялостно удовлетворение на клиентите: Нашата цел е да предоставим на клиентите ни пълно удовлетворение. Винаги се стремим да надминем очакванията на клиентите и да ги оставим доволни от крайния резултат.

Вярваме, че чистотата и удобството са от съществено значение за вашето благополучие и комфорт. Нека ние се погрижим за всичко, свързано с почистването, докато вие се наслаждавате на чистотата и свободното си време. С доверие може да се обърнете към нашата професионална почистваща фирма и да се насладите на безупречна чистота и удобство във вашето пространство.