Абонаментно почистване на домове

Абонаментно почистване на домове: Какви са предимствата и защо изберете Jobell почистване?

Абонаментното почистване на домове е услуга, която предлага нашата почистващата фирма Jobell за редовното поддържане на чистотата и хигиената във вашия дом. Тази услуга предлага гъвкаво решение за заетите семейства и хора, които не разполагат с време или желание да се занимават с дълбокото почистване на своите домове.

Какви са предимствата на абонаментно почистване на домове?

 1. Редовно поддържане на чистотата: Едно от основните предимства на абонаментното почистване на домове е, че Вашият дом ще бъде редовно почистван и поддържан. Ние като професионална почистващата фирма ще се грижим за всички задачи, свързани с почистването, като почистване на подове, премахване на прах, изчистване на мебели и оборудване, почистване на санитарни помещения и кухненски площи, и други. Това ще осигури здравословна и приятна среда във Вашия дом.

 2. Спестяване на време и усилия: Абонаментното почистване Ви освобождава от необходимостта да се занимавате с тежки и времеемки задачи по почистването на дома. Вместо да отделяте свободното си време за това, нашите професионалисти ще се погрижат за всичко. Това Ви дава възможност да се фокусирате върху други важни ангажименти или просто да се наслаждавате на свободното си време с любимите си занимания.

 3. Качество и професионализъм: Като почистваща фирма, предлагаща абонаментно почистване, разполагаме с опитен и обучен персонал, който притежава знания и умения за ефективно почистване на домове. Нашите чистачи разбират и прилагат най-добрите практики и използват подходящи почистващи препарати и оборудване, за да осигурят безупречни резултати. Вашите дом и имущества са в добри ръце и ще бъдат третирани с грижа и внимание.

 4. Персонализиране на услугата: Абонаментното почистване може да бъде персонализирано според Вашите нужди и предпочитания. Ние ще се консултираме с Вас относно Вашите изисквания и предпочитания за почистване и ще създаде индивидуализиран график и програма. Така можете да получите точно това, което Ви е необходимо за поддържането на чистотата и хигиената във Вашия дом.

 5. Гъвкавост и удобство: Абонаментното почистване предлага голяма гъвкавост и удобство. Вие можете да изберете периодичността на посещенията на нашия професионален почистваш екип – ежеседмично, два пъти месечно, веднъж месечно и др. Също така, може да се уговорим и удобен за Вас час за извършване на почистването, който да отговаря на вашите нужди и график.

Абонаментно почистване на домове предлага много ползи и е отлично решение за хора, които ценят чистотата и уютът в своите домове, но не могат да се ангажират с редовните почиствания.


Използването на услугите на нашата почистваща фирма Ви осигурява професионално почистване, спестяване на време и усилия, качество и персонализиране на услугата.
 1. Прозорци и стъклени повърхности:

 • Почистване на прахта от прозорците и рамките им.

 • Почисване на стъклата с подходящ почистващ препарат и кърпа.

 • Премахване на всякакви петна и замърсявания от тях.

 1. Подови настилки:

 • Почистване с прахосмукачка или моп, за да отстраним прахта и космите от подовете.

 • Измиване на подовете с подходящ почистващ препарат за съответния вид настилка (паркет, плочки, дърво и др.).

 1. Мебели и повърхности:

 • С мека кърпа или подходящ препарат ще обезпрашим мебелите и повърхностите.

 • Основно почистване на фурнирите, щракните и ъглите на мебелите.

 • Прочистване на тапицериите и килими.

 1. Кухненски и баня:

 • Почистване и дезинфекциране на кухненските плотове, мивки и фурни.

 • Почистване на фаянса и санитарните принадлежности в банята.

 • Почистване и дезинфекциране на тоалетната чиния и казанчето.

 1. Прахоуловители и вентилационни отвори:

 • Почистване и дезинфекциране на прахоуловителите и вентилационните отвори.

 • Премахване на прахта и замърсяванията, които са се натрупали.

 1. Отпадъци и боклуци:

 • Изхвърляне на всички ненужни предмети и отпадъци.

 • Почистване и дезинфекциране на кошчета за отпадъци.

Това е само основен списък с задачи, които трябва да бъдат изпълнени при абонаментно почистване на домове и услуги за почистване на домове.

В зависимост от големината и спецификата на Вашия дом, може да има допълнителни задачи, които трябва да включим в списъка със задачи.

Доверете ни се! Ние разполагаме с дългогодишен професионален опит в почистващите услуги. Разполагаме с обучен екип от професионални чистачи, професионална почистваща техника и използваме най-добрите препарати. Гарантираме за качеството на извършените от нас почистващи услуги!


Обадете ни се за абонаментно почистване на домове на 0898 399 577 или ни пишете на office@jobell-pochistvane.com

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: Абонаментно почистване на домове София | Цени за почистване на домове | Жена за почистване на апартамент цени