Почистване след ремонт

Почистване след ремонт: Защо да ни изберете като професионална почистваща фирма?

Ремонтът в дома може да бъде вълнуващ процес, но след като приключи, е време да се справите със следващото предизвикателство – почистването. След ремонт, обикновено има голямо количество строителен прах, отпадъци и замърсявания, които трябва да бъдат премахнати, за да възстановите чистотата и комфорта в дома си.

Защо да изберете на Jobell за фирма за почистване след ремонт.
 1. Експертиза и специализирани инструменти: Като професионална почистваща фирма сме специализирани в почистването след ремонт, разполагаме с опитни и обучени екипи, които разбират от спецификата на ремонтните проекти и как да се справят с прах, бои, лепила и други следи от строителството. Ние разполагаме също със специализирани инструменти и почистващи препарати, които са необходими за ефективно почистване след ремонт.

 2. Трудоемка задача: Почистването след ремонт е задача, която изисква време, усилия и внимание към детайлите. Отстраняването на строителния прах, премахването на бои и лепила от повърхностите, почистването на прозорци и подове – всичко това изисква специални умения и грижливост. Нашата почистваща фирма ще се справи с тези задачи бързо и ефективно, осигурявайки ви чист и безупречен дом.

 3. Спестяване на време и усилия: Почистването след ремонт може да отнеме значително количество време и усилия, особено ако не разполагате с необходимите инструменти и опит. Като ни наемете за почистване, Вие ще се освободите от тази отговорност и ще имате повече време да се насладите на новия си ремонтиран дом.

 4. Качество и безопасност: Избора на Jobell ще гарантира качествено почистване и безопасност за Вас и Вашите близки. Ще използваме подходящи почистващи препарати и методи, които не само ще премахнат замърсяванията, но и ще създадат чиста и здравословна обстановка.

 5. Пълно възстановяване на дома: След ремонт, целта ви е да възстановите дома си в пълен блясък и да се насладите на резултата от усилията си. Доверете ни се и ние ще се погрижим за всеки детайл като гарантираме, че всички следи от ремонта ще бъдат премахнати, оставяйки ви с чист и приветлив дом.

Избирането на Jobell за професионална почистваща фирма за почистване след ремонт е мъдро решение, което ще ви спести време, усилия и стрес. Вие ще можете да се насладите на прекрасния резултат от ремонта, без да се занимавате с почистването.

Почистването след ремонт е важен процес, който изисква специални грижи и внимание към детайлите. Ето списък със задачи, които трябва да включим при почистване след ремонт:

 1. Премахване на строителен прах:

 • Почистване праха от всички повърхности, включително стени, тавани, подове и мебели.

 • Използваме меки кърпи или прахосмукачка, за да отстраним прахта внимателно, без да го разнасяме по другите повърхности.

 1. Почистване на прозорци и стъкла:

 • Измийме прозорците от вътрешната и външната страна, за да премахнем отпечатъци, петна и следи от бои.

 • Почистваме рамките на прозорците и стъклените повърхности с подходящ почистващ препарат.

 1. Почистване на подове:

 • Използваме прахосмукачка или моп, за да отстраним строителния прах от подовете.

 • Измиваме подовете с подходящ почистващ препарат за съответния вид настилка (паркет, плочки, дърво и др.).

 1. Почистване на мебели и повърхности:

 • Премахваме прахта от мебелите с мека кърпа или прахосмукачка.

 • Почистваме мебелите и повърхностите с подходящ почистващ препарат, включително тези от дърво, метал или пластмаса.

 1. Почистване на кухненски и баня:

 • Почистване и дезинфекцирайте кухненските плотове, мивки и фурни.

 • Почистване на фаянса, плочките и санитарните принадлежности в банята.

 • Почистване и дезинфекция на тоалетната чиния и казанчето.

 1. Почистване на отделни елементи:

 • Почистваме осветителните тела и лампи.

 • Обезпращаване на вентилационните отвори и прахоуловителите.

 • Почистваме на дограмата и прозорните решетки.

 1. Премахване на следи от бои и лепила:

 • Ако има бои или лепила на стени, подове или други повърхности, използваме подходящо разтворително средство и мека кърпа, за да ги отстраним внимателно, без да повредите повърхността.

 1. Почистване на електроуреди:

 • Почистваме електроуредите, като фурни, микровълнови печки, хладилници и перални машини, с подходящи почистващи препарати и мека кърпа.

 1. Финален преглед:

 • Извършване на финален преглед на дома, за да се уверим, че всички задачи по почистването след ремонт са изпълнени безупречно.

Това е само основен списък с задачи, които трябва да включим при почистване след ремонт. Важно е да бъдем внимателни и да отделим достатъчно време и ресурси, за да гарантираме, че Вашия дом дом е безупречно чист.

Доверете ни се! Ние разполагаме с дългогодишен професионален опит в почистващите услуги. Разполагаме с обучен екип от професионални чистачи, професионална почистваща техника и използваме най-добрите препарати. Гарантираме за качеството на извършените от нас почистващи услуги!


Обадете ни се за основно почистване след на 0898 399 577 или ни пишете на office@jobell-pochistvane.com

Последвайте ни във Facebook!

Вижте още: Основно почистване на домове | Абонаментно почистване на домове